EBP_log_neutre

Tel.: +32 (0)2 894 56 06

20 MINUTEN STRATEGISCHE SESSIE: Benut het enorme potentieel van overheidsopdrachten in jouw sector en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Vraag vandaag nog vrijblijvend jouw 20 minuten sessie met onze strategische experten aan en ontdek hoe wij jouw commerciële doelen samen kunnen waarmaken.

Hierin laten wij jou zien hoe EBP als partner jou helpt met:
 • -
  De verschillende mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf
 • -
  Een gepersonaliseerd plan van aanpak
 • -
  Betere leads, verkoop, sterkere marges en omzetgroei
 • -
  Sectoranalyse en ontwikkelingen in jouw regio
 • -
  Inzicht in jouw concurrenten en hun aflopende contracten

Boek jouw sessie nu!

Geheel gratis en vrijblijvend

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Lees hier de algemene voorwaarden. De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bv, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.

Al meer dan 6500 tevreden klanten gingen jou voor

"Ik was niet tevreden met Enot, dat was veel te ingewikkeld, waardoor ik belangrijke opdrachten miste. Bij EBP heb ik een gemakkelijk platform en een garantie dat ik geen enkele aanbesteding mis. Nu win ik zeer veel tijd en ontvang ik alle aanbestedingen die mij aanbelangen."

DEWEER SANITAIR
David Deweer

"Na mijn voorkeuren in het platform te hebben ingesteld, ontvang ik enkel de meest relevante opdrachten. Deze functionaliteit verzekert me dat ik geen enkele overheidsopdracht mis én bespaart me tegelijkertijd kostbare tijd."

Architecten De Coninck

"Een onmisbaar instrument om deze specifieke markt efficiënt te kunnen bewerken."

Toyota
Stef Petralia

Hoe EBP jou helpt meer relevante opdrachten te vinden?

Ontdek welke publicaties voor jou belangrijk zijn,
vind meer opdrachten en mis nooit meer een relevant project.

Compleet overzicht

Wij zoeken als enige in alle platformen. Andere platformen laten alleen hun eigen, beperkte aanbod zien. Wij scannen de hele markt voor jou en geven jou een compleet overzicht.

Experts in jouw team

Meerdere experts zoeken dagelijks naar relevante opdrachten voor jou. Deze experts analyseren handmatig de publicaties. En dat voor een fractie van de kosten.

Nauwkeuriger en accurater zoeken

Zoek niet alleen in de publicatie, maar ook in de bestekken zelf. Stel specifieke zoekwoorden in. Onze tool scant alle bestekken op jouw trefwoorden. Schat opdrachten direct op waarde.

Dagelijkse Alert Mail

Elke 24u een complete Alert Mail met alle interessante, lucratieve en relevante opdrachten die je kan winnen. Zo blijf je altijd op de hoogte en ben je nooit te laat.

Wees jouw concurrenten voor

Bij ons kan je zien wanneer contracten van jouw concurrenten komen te vervallen, zodat je eerder weet wanneer er nieuwe opdrachten gepubliceerd gaan worden.

Vooruit plannen

Met de beslissingen en agenda’s van de gemeenteraden weet je als eerste welke toekomstige opdrachten de opdrachtgevers gaan plaatsen. Weet eerder dan jouw concurrenten wat de planning is.

Scan onmiddellijk en bespaar uren per dag aan onnodig zoekwerk

EBP is het grootste platform voor overheidsopdrachten en privé projecten in België en doorzoekt als enige alle platformen. Tientallen experts lezen alle publicaties na en zoeken naar relevante opdrachten voor jou.

Zo weet je zeker dat je nooit een interessant project mist. 100% gegarandeerd.

Cookies instellen

EBP • Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, 1090 Brussel • Tel.: +32 (0)2 894 56 06

Member of Group   

Scroll to Top