Je hebt 5 publicaties bekeken deze maand. We hopen dat je mooie projecten hebt kunnen vinden.

Met jouw EBP Light account heb je interessante info gemist:

  • Vervaldatum van de contracten van jouw concurrentie
  • Openingsinformatie met de prijs van de offertes (zodat je weet wat andere bedrijven bieden)
  • Agenda’s van de gemeenteraad voor toekomstige projecten

Wil je meer projecten zien en betere marktanalyses kunnen doen?

Start direct een gratis proef met EBP Premium (loopt automatisch af).

Compleet overzicht

Wij zoeken als enige in alle platformen. Andere platformen laten alleen hun eigen, beperkte aanbod zien. Wij scannen de hele markt voor jou en geven jou een compleet overzicht.

Experts in jouw team

Meerdere experts zoeken dagelijks naar relevante opdrachten voor jou. Deze experts analyseren handmatig de publicaties. En dat voor een fractie van de kosten.

Nauwkeuriger en accurater zoeken

Zoek niet alleen in de publicatie, maar ook in de bestekken zelf. Stel specifieke zoekwoorden in. Onze tool scant alle bestekken op jouw trefwoorden. Schat opdrachten direct op waarde.

Dagelijkse Alert Mail

Elke 24u een complete Alert Mail met alle interessante, lucratieve en relevante opdrachten die je kan winnen. Zo blijf je altijd op de hoogte en ben je nooit te laat.

Wees jouw concurrenten voor

Bij ons kan je zien wanneer contracten van jouw concurrenten komen te vervallen, zodat je eerder weet wanneer er nieuwe opdrachten gepubliceerd gaan worden.

Vooruit plannen

Met de beslissingen en agenda’s van de gemeenteraad weet je als eerste welke toekomstige opdrachten de opdrachtgevers gaan plaatsen. Weet eerder dan jouw concurrenten wat de planning is.

Geheel gratis en vrijblijvend. Loopt automatisch af.

Deweer-sanitair_log

"Ik was niet tevreden met Enot, dat was veel te ingewikkeld, waardoor ik belangrijke opdrachten miste. Bij EBP heb ik een gemakkelijk platform en een garantie dat ik geen enkele aanbesteding mis. Nu win ik zeer veel tijd en ontvang ik alle aanbestedingen die mij aanbelangen."

DEWEER SANITAIR - David Deweer