Ontdek de hele markt in 1 minuut

Ontvang iedere ochtend een overzicht van alle relevante publicaties

Hoe EBP jou helpt meer relevante opdrachten te vinden?

Ontdek welke publicaties voor jou belangrijk zijn,
vind meer opdrachten en mis nooit meer een relevant project.

Compleet overzicht

Wij zoeken als enige in alle platformen. Andere platformen laten alleen hun eigen, beperkte aanbod zien. Wij scannen de hele markt voor jou en geven jou een compleet overzicht.

Experts in jouw team

Meerdere experts zoeken dagelijks naar relevante opdrachten voor jou. Deze experts analyseren handmatig de publicaties. En dat voor een fractie van de kosten.

Nauwkeuriger en accurater zoeken

Zoek niet alleen in de publicatie, maar ook in de bestekken zelf. Stel specifieke zoekwoorden in. Onze tool scant alle bestekken op jouw trefwoorden. Schat opdrachten direct op waarde.

Dagelijkse Alert Mail

Elke 24u een complete Alert Mail met alle interessante, lucratieve en relevante opdrachten die je kan winnen. Zo blijf je altijd op de hoogte en ben je nooit te laat.

Wees jouw concurrenten voor

Bij ons kan je zien wanneer contracten van jouw concurrenten komen te vervallen, zodat je eerder weet wanneer er nieuwe opdrachten gepubliceerd gaan worden.

Vooruit plannen

Met de beslissingen en agenda’s van de gemeenteraden weet je als eerste welke toekomstige opdrachten de opdrachtgevers gaan plaatsen. Weet eerder dan jouw concurrenten wat de planning is.

Vergroot je invloed bij administraties

Door al je opdrachten op één platform te beheren, krijg je inzicht in de opdrachten die op de markt komen. Oefen invloed uit bij administraties en vergroot zo jouw winstkansen.

Start direct jouw gratis proef en vind meer opdrachten

EBP LIGHT

Gratis licentie
  • Geen alert mail en beperkte zoekmogelijkheden
  • Slechts 10 projecten per maand downloaden
  • Informatiebron enkel in België
  • Geen concurrentieanalyse
  • Geen updates over toekomstige projecten

Wat onze klanten over ons zeggen

"Onze selectiecriteria zijn zeer specifiek, hetzij per beroep, hetzij per trefwoord. We zijn heel tevreden over de samenwerking met EBP. Zij nemen ook regelmatig contact met ons op."

 

Studio Tech Belgium

"Na mijn voorkeuren in het platform te hebben ingesteld, ontvang ik enkel de meest relevante opdrachten. Deze functionaliteit verzekert me dat ik geen enkele overheidsopdracht mis én bespaart me tegelijkertijd kostbare tijd."

Architecten DeConinck

"Met de tool van EBP worden we op de hoogte gehouden van alle overheidsopdrachten. Bovendien kunnen we de nodige informatie en documenten gemakkelijk op het personaliseerbaar platform terugvinden."

Labels by ANDRES

Scroll to Top