VIND DIRECT DE BESTE OPENBARE AANBESTEDINGEN

Scan de hele markt in één minuut en mis nooit meer een opdracht. Met EBP krijg je een dagelijks overzicht van alle relevante openbare aanbestedingen. Zo zie je direct wat jouw kansen zijn, kan je de projecten gemakkelijk analyseren en jouw winstkansen maximaliseren.

Geheel gratis en vrijblijvend.

Vind meer openbare aanbestedingen, analyseer de gehele markt en maximaliseer jouw winstkansen

Compleet overzicht

Wij zoeken als enige in alle platformen. Andere platformen laten alleen hun eigen, beperkte aanbod zien. Wij scannen de hele markt voor jou en geven jou een compleet overzicht.

Dagelijkse Alert Mail

Elke 24u een complete Alert Mail met alle interessante, lucratieve en relevante opdrachten die je kan winnen. Zo blijf je altijd op de hoogte en ben je nooit te laat.

Experts in jouw team

Meerdere experts zoeken dagelijks naar relevante opdrachten voor jou. Deze experts analyseren handmatig de publicaties. En dat voor een fractie van de kosten.

Wees jouw concurrenten voor

Bij ons kan je zien wanneer contracten van jouw concurrenten komen te vervallen, zodat je eerder weet wanneer er nieuwe opdrachten gepubliceerd gaan worden.

Nauwkeuriger en accurater zoeken

Zoek niet alleen in de publicatie, maar ook in de bestekken zelf. Stel specifieke zoekwoorden in. Onze tool scant alle bestekken op jouw trefwoorden. Schat opdrachten direct op waarde.

Vooruit plannen

Met de beslissingen en agenda’s van de gemeenteraden weet je als eerste welke toekomstige opdrachten de opdrachtgevers gaan plaatsen. Weet eerder dan jouw concurrenten wat de planning is.

Geheel gratis en vrijblijvend. Loopt automatisch af.

time_AdobeStock_327975259_web

Vind relevante overheidsopdrachten en aanbestedingen in een vroeg stadium

Ontvang een alert als er een nieuwe opdracht aan komt. We scannen de agenda’s van de gemeenteraden en laten je weten wat hun beslissingen zijn. Daarnaast krijg je een alert als contracten van je concurrenten binnenkort vervallen, waardoor je weet dat er nieuwe projecten komen. Iedereen wacht op de publicatie, maar jij weet al welke projecten er aan zitten te komen.

Mis geen enkele kans - Zoek gerichter en accurater

Spelfouten in de publicatie, verkeerde activiteiten-codes, en andere fouten. Het gebeurt regelmatig dat organisaties prachtige kansen mislopen door dit soort zaken. Nooit meer. Bij EBP wordt alles manueel nogmaals gecontroleerd en garanderen we dat je nooit een relevant project misloopt. En anders krijg je je geld terug. Zo zeker zijn we van onze zaak.

win_AdobeStock_205401178_web
Deweer-sanitair_log

"Na mijn voorkeuren in het platform te hebben ingesteld, ontvang ik enkel de meest relevante opdrachten. Deze functionaliteit verzekert me dat ik geen enkele openbare aanbestedingen mis én bespaart me tegelijkertijd kostbare tijd.”

DEWEER SANITAIR - David Deweer

Geheel gratis en vrijblijvend. Loopt automatisch af.

Al meer dan 5000 tevreden klanten gingen jou voor

EBP is het grootste aanbestedingsplatform van België. We helpen al jaren bedrijven met het vinden, analyseren en winnen van openbare aanbestedingen. We ontwikkelen continu nieuwe tools om onze klanten beter te laten scoren en daarom vertrouwen zoveel (grote en kleinere) bedrijven op ons.

Wat onze klanten over ons zeggen

De-coninnk-kantoor_square

Architecten DeConinck

"Na mijn voorkeuren in het platform te hebben ingesteld, ontvang ik enkel de meest relevante opdrachten. Deze functionaliteit verzekert me dat ik geen enkele overheidsopdracht mis én bespaart me tegelijkertijd kostbare tijd."

Toyota_logo

Toyota

Stef Petralia

"Een onmisbaar instrument om deze specifieke markt efficiënt te kunnen bewerken."