VIND DIRECT DE BESTE OVERHEIDSOPDRACHTEN

Scan de hele markt in één minuut en mis nooit meer een opdracht.

Met EBP krijg je een dagelijks overzicht van alle relevante overheidsopdrachten. Zo zie je direct wat jouw kansen zijn, kan je de projecten gemakkelijk analyseren en jouw winstkansen maximaliseren.

Geheel gratis en vrijblijvend.

Vind meer overheidsopdrachten, analyseer de gehele markt en maximaliseer jouw winstkansen

Compleet overzicht

Wij zoeken als enige in alle platformen. Andere platformen laten alleen hun eigen, beperkte aanbod zien. Wij scannen de hele markt voor jou en geven jou een compleet overzicht.

Experts in jouw team

Meerdere experts zoeken dagelijks naar relevante opdrachten voor jou. Deze experts analyseren handmatig de publicaties. En dat voor een fractie van de kosten.

Nauwkeuriger en accurater zoeken

Zoek niet alleen in de publicatie, maar ook in de bestekken zelf. Stel specifieke zoekwoorden in. Onze tool scant alle bestekken op jouw trefwoorden. Schat opdrachten direct op waarde.

Dagelijkse Alert Mail

Elke 24u een complete Alert Mail met alle interessante, lucratieve en relevante opdrachten die je kan winnen. Zo blijf je altijd op de hoogte en ben je nooit te laat.

Wees jouw concurrenten voor

Bij ons kan je zien wanneer contracten van jouw concurrenten komen te vervallen, zodat je eerder weet wanneer er nieuwe opdrachten gepubliceerd gaan worden.

Vooruit plannen

Met de beslissingen en agenda’s van de gemeenteraden weet je als eerste welke toekomstige opdrachten de opdrachtgevers gaan plaatsen. Weet eerder dan jouw concurrenten wat de planning is.

Geheel gratis en vrijblijvend

Al meer dan gingen jou voor

EBP is het grootste aanbestedingsplatform van België. We helpen al jaren bedrijven met het vinden, analyseren en winnen van overheidsopdrachten. We ontwikkelen continu nieuwe tools om onze klanten beter te laten scoren en daarom vertrouwen zoveel (grote en kleinere) bedrijven op ons.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Onze selectiecriteria zijn zeer specifiek, hetzij per beroep, hetzij per trefwoord. We zijn heel tevreden over de samenwerking met EBP. Zij nemen ook regelmatig contact met ons op."

 

Studio Tech Belgium

"Na mijn voorkeuren in het platform te hebben ingesteld, ontvang ik enkel de meest relevante opdrachten. Deze functionaliteit verzekert me dat ik geen enkele overheidsopdracht mis én bespaart me tegelijkertijd kostbare tijd."

Advocatenkantoor De Coninck

"Met de tool van EBP worden we op de hoogte gehouden van alle overheidsopdrachten. Bovendien kunnen we de nodige informatie en documenten gemakkelijk op het personaliseerbaar platform terugvinden."

Labels by ANDRES

 “Wij kiezen opnieuw voor EBP omwille van het gebruiksgemak dat de tools ons bieden met onder andere de mogelijkheid tot personalisatie en uitgebreide filteropties. Bovendien genieten we bij EBP van een uitstekende service in de vorm van een solide ondersteuning, snelle respons en diverse opleidingsmogelijkheden. EBP is een all-in-one-stop voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in overheidsopdrachten.” 

Siemens Healthineers

Angelo de Vroom (Proposal Manager)