Het overzicht en de tendensen van het aantal overheidsopdrachten in de "Meubelsector" van 2021 en héél 2020

Ontdek het potentieel aan nieuwe opdrachten en wanneer je je het best kan voorbereiden! Met de meest complete en kwaliteitsvolle data op de markt. Haal er nu jouw voordeel uit!

  • Aantal actuele publicaties van 2021+ cijfers en trends 2020
  • Verdeling per provincie, bron en extra en gekende gunningen
  • Aantal publicaties en trends per niche in de meubelsector
mockup-tenderscan_Meubilair

Download de Tender Trends en wees beter voorbereid om deel te nemen aan overheidsopdrachten.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Type organisatie*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Lees hier de algemene voorwaarden. De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bv, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.

% verdeling per provincie

kaart

In 2020 telden we meer publicaties in Vlaanderen dan in Wallonië en "scoort" het Brussels Hoofdstedelijk Gewest boven het gemiddelde met 21,65% van het aantal publicaties in deze sector.

Verder had je als onderneming in de provincies Henegouwen (12,21%) en Oost-Vlaanderen (10,92%) het meeste kans om overheidsopdrachten te vinden.

EBP • Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, 1090 Brussel • Tel.: +32 (0)2 894 56 06 • info@ebp.be     Follow us   Facebook   linkedIn

Scroll to Top