Klanten
Inschrijvingen voor opleidingen
Event deelnemers
Werknemers

Over ons?

EBP is dé marktplaats voor publieke opdrachten en bouwprojecten in de Benelux. Wij helpen onze klanten bij het vinden van overheidsopdrachten en projecten met handige digitale, op maat gemaakte abonnementsformules. Ook helpen wij onze klanten opdrachten te winnen met kennisservices zoals  consultancy, opleidingen, events en media.

Vele duizenden bedrijven hebben gekozen voor de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten.

EBP is een dochteronderneming van het Franse Infopro Digital, een internationale, toonaangevende informatie- en dienstengroep.

De missie van de groep is: “Turning information into performance”. Binnen EBP geven wij met grote betrokkenheid invulling aan deze missie door, in alles wat we doen, de klant centraal te stellen. We werken daarbij met waarden die door de werknemers zelf zijn opgesteld. Onze waarden zijn innovatie, betrokkenheid, kwaliteit, teamspirit en communicatie.

Het DNA van EBP

Onze HR-afdeling legde 60 fundamentele waarden voor aan al onze medewerkers die elk 5 waarden moesten kiezen.
Dit leidde tot de definitieve keuze van 5 waarden die ons dagelijks werk en onze relatie met anderen weerspiegelen.
 

TEAMSPIRIT - COMMUNICATIE - BETROKKENHEID - KWALITEIT  - INNOVATIE

Onze medewerkers stonden dan ook aan de basis van de definitie van de waarden van EBP.
Want niemand vertegenwoordigt ons bedrijf beter dan de mensen die er werken.

esprit_equipe
Teamspirit
Teamspirit

De teamspirit laat ons toe om dezelfde richting uit te gaan. Samenwerking en wederzijdse ondersteuning vormen de basis van het EBP-team. En net als bij een legpuzzel is elk stukje fundamenteel.

communication
COMMUNICATIE
COMMUNICATIE

Geen enkele stem telt meer dan de andere. Eenvoudig, transparant en open zijn drie kernwoorden die de manier waarop we met elkaar, met onze klanten en onze partners communiceren, weerspiegelen.

engagement
BETROKKENHEID
BETROKKENHEID

Wij investeren in de menselijke waarde en streven vooral naar de ontwikkeling en ontplooiing van onze medewerkers. Iedereen moet zich gewaardeerd voelen, gehoord worden en zich betrokken voelen bij het dagelijkse leven van het bedrijf.

qualite
Kwaliteit
Kwalteit

De kwaliteit van onze interne organisatie weerspiegelt de kwaliteit van ons werk. Daarom zijn we ervan overtuigd dat interne tevredenheid een grote stap is in de richting van klanttevredenheid.

innovation
Innovatie
Innovatie

De wereld staat niet stil en EBP ook niet. We passen ons aan en trachten de tendensen te anticiperen met het oog op een constante verbetering. Onze medewerkers staan centraal in deze innovatie.

Mockup_marques_EBP

Onze merken

EBP

EBP is het platform voor overheidsopdrachten en bouwprojecten in de Benelux. Wij helpen onze klanten bij het vinden van opdrachten en projecten met praktische en op maat gemaakte digitale abonnementsformules. We helpen onze klanten ook met het winnen van opdrachten door middel van consultancy, training, evenementen en mediadiensten.

LA CHRONIQUE

Vind alle informatie voor professionals in de bouwsector: overheidsopdrachten, openbare projecten en publieke aankopen.

Meer info >

BOUWKRONIEK

Vind alle informatie voor professionals in de bouwsector: overheidsopdrachten, openbare projecten en publieke aankopen.

Meer info >

MA CONSTRUCTION ET RENOVATION

Meer dan 250 pagina's met praktisch advies over bouw- en renovatietechnieken.

Meer info >

MIJN BOUW-EN RENOVATIE GIDS

Meer dan 250 pagina's met praktisch advies over bouw- en renovatietechnieken.

Meer info >

BMB

BMB, Construction Equipment Benelux, is de referentie voor bouwmaterieel. Als specialist in de uitgeversmarkt brengt BMB nieuws over apparatuur, technieken, inzetbaarheid en veiligheid in de Benelux-bouwsector.

Meer info >

AANBESTEDINGSKALENDER . NL

Elke dag zijn ondernemers op zoek naar advertenties die nieuwe kansen op een baan bieden. Omdat de tenders ook via het Negometrix platform worden geplaatst, zullen ze ook op Aanbestedingskalender.nl verschijnen. Dit betekent dat u de Negometrix-tenders ook via de tenderkalender kunt bekijken.

Meer info >

Sluit je aan bij ons team!

Scroll to Top