Het nummer één platform om jou te helpen bij het zoeken, vinden en winnen van publieke en privé bouwprojecten

Tijd om te bouwen aan jouw toekomst! Één overzichtelijk platform met de overheidsopdrachten en privé projecten die een 360° oplossing biedt voor bouwprofessionals. Bespaar tijd en mis nooit meer een relevant project door jouw op maat gemaakt profiel op basis van jouw activiteit en regio.

Gratis en vrijblijvend

Uniek in België
Alle fases
Gemakkelijk prospecteren
Bespaar tijd

Het enige platform in België met zowel overheidsopdrachten als privé bouwprojecten

Profiteer van een compleet overzicht van het aanbod binnen de bouwsector. Zo heb je alle overheidspublicaties, particuliere opdrachten en utiliteitsprojecten binnen handbereik. Raadpleeg eenvoudig alle projecten, informatie over de werken, de bijhorende documenten en hun beslissingsnemers (en hun contactgegevens, GDPR-proof!). Ideaal voor (onder)aannemers, leveranciers en bouwprofessionals. Verhoog vandaag nog jouw omzet en vraag jouw gratis demo aan.

Alle fases van het aanbestedings- en bouwproces

Krijg een overzicht van elke publicatie en de fase van het bouwproject waarin deze zich bevinden. Zo ontvang je realtime updates en kun je op het juiste moment actie ondernemen. Raak al in de aankondigingsfase betrokken, krijg inzicht in gunningen uit het verleden en ontdek welke raamovereenkomsten binnenkort komen te vervallen.

Daarnaast hebben we een aanbod met geplande (ver)bouwprojecten in de privé sector. Dankzij onze sterke aanwezigheid op beurzen weten we ook wanneer particulieren de intentie hebben om te bouwen. Tenslotte analyseren we door ons uniek netwerk honderden persartikelen per dag zodat jij ook op de hoogte bent van de grote utiliteitsprojecten.

Zo zijn er kansen voor zowel de kleinere als de grote bouwbedrijven in de B2G, B2C en de B2B-sector!

Breid gemakkelijk jouw netwerk uit en wees de concurrentie voor

Prospecteren wordt wel heel gemakkelijk als je de juiste informatie op het juiste moment hebt. Op ons platform kan je zowel de informatie van de aanbestedende dienst, de winnaars/inschrijvers van overheidsopdrachten alsook de beslissingsnemers van de privé bouwprojecten gemakkelijk terugvinden. Dit biedt heel wat mogelijkheden om proactief jouw diensten aan te bieden, met de juiste mensen in contact te komen en interessante marktinzichten op te doen. Want kennis is macht!

Bijvoorbeeld: zo kan je als (onder)aannemer jezelf kenbaar maken bij verschillende bouwheren (projectontwikkelaren, architecten, hoofdaannemers). Ook kan je als grotere speler vóór de publicatie van de opdracht met een administratie aan tafel zitten om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke publicatie. Of gebruik het gewoon om jouw concurrenten van dichtbij op te volgen.

Uiteraard is alles conform de GDPR-regels.

Bespaar tijd: vind sneller projecten en werk efficiënter samen

Aan de hand van een op maat gemaakt profiel zal je enkel de projecten zien die voor jou relevant zijn. Verder doen wij manuele controle op de publicaties, waardoor je nooit meer een overheidsopdracht mist. 100% gegarandeerd (echt waar, lees onze algemene voorwaarden na)!

Met de hulp van ons Customer Success team richten wij jouw EBP premium platform op de wensen en werkwijze van jou en jouw team. Zo kan je snel en overzichtelijk samenwerken en jullie projecten opvolgen. Beslis heel snel of een project iets voor jou is aan de hand van belangrijke data (vervaldata, percelen, regio, waarde van het project, etc.).

Met één klik op de knop deel je deze daarna met jouw collega’s, maak je een excel export van interessante data en download je alle benodigde documenten om aan de slag te gaan met jouw offerte. Zo werk jij, samen met jouw collega’s, op een efficiënte manier aan het beheren van jullie tenders en private projecten. 

11 redenen om voor EBP en ons Platform te kiezen voor het zoeken, vinden en winnen van opdrachten

 • Zowel Publiek als Privé opdrachten op één platform
 • Het snelste platform op de markt. Echt waar!
 • Direct een compleet overzicht en nauwkeurig en accurater zoeken
 • Scan de concurrentie, ken de administraties en beslissingsnemers
 • Ons Customer Succes team dat jou helpt met het vinden en winnen
 • Bespaar tijd door gepersonaliseerde profielen en deel efficiënt info met collega's
 • Gemakkelijk vooruitplannen en aan prospectie en acquisitie doen
 • Dagelijkse Alert Mails & realtime notificaties
 • Unieke tools voor markt en bedrijfsinzichten
 • 100% Garantie dat je geen enkel relevant project meer mist
 • Continue innovatie omdat we deel uitmaken van een grote groep

Waar wacht je nog op? Ontdek nu waarom wij jouw 360-partner zijn om samen jouw doelen te behalen.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Hoewel ik de opzoekingen van overheidsopdrachten die voor mij bestemd zijn via e-procurement eigenhandig kan uitvoeren, koos ik toch voor het EBP-platform: het biedt mij een praktisch en mooi overzicht en is makkelijk om elke ochtend te bekijken. Bovendien bespaart het gebruik van de EBP-diensten mij veel tijd.

Het spreekt dus voor zich dat wij, na meer dan 10 jaar, nog steeds uiterst tevreden zijn."

Talent-IT

"We gebruikten verscheidene kanalen om op de hoogte te blijven van overheidsopdrachten. Met het online platform van EBP kunnen we niet alleen gerichter gaan zoeken, maar wordt ons profiel ook verfijnd op basis van onze zoektermen/activiteitencodes. We zitten in een nichemarkt en hierin doelgericht kunnen zijn is voor ons een meerwaarde."

Warsco Units

"Ik was niet tevreden met Enot, dat was veel te ingewikkeld, waardoor ik belangrijke opdrachten miste. Bij EBP heb ik een gemakkelijk platform en een garantie dat ik geen enkele aanbesteding mis. Nu win ik zeer veel tijd en ontvang ik alle aanbestedingen die mij aanbelangen."

DEWEER SANITAIR
David Deweer

"Na mijn voorkeuren in het platform te hebben ingesteld, ontvang ik enkel de meest relevante opdrachten. Deze functionaliteit verzekert me dat ik geen enkele overheidsopdracht mis én bespaart me tegelijkertijd kostbare tijd."

Architecten De Coninck

"Een onmisbaar instrument om deze specifieke markt efficiënt te kunnen bewerken."

Toyota
Stef Petralia

 “Het voordeel van EBP is het gemak waarmee we de correcte info in onze mailbox ontvangen.
Het was een verademing vanaf het moment dat het profiel goed ingesteld was.
"

DILEOZ

 “De tools van de overheid lijken voldoende, maar geven geen volledig beeld.
Bij EBP is dat overzicht op de verschillende bestekken veel ruimer
"

SUUNTRA
Enid Zwerts

 

“Wij kiezen opnieuw voor EBP omwille van het gebruiksgemak dat de tools ons bieden met onder andere de mogelijkheid tot personalisatie en uitgebreide filteropties. 
Bovendien genieten we bij EBP van een uitstekende service in de vorm van een solide ondersteuning, snelle respons en diverse opleidingsmogelijkheden. 
EBP is een all-in-one-stop voor bedrijven die geïnteresseerd."

Siemens Healthineers
Angelo de Vrrom (Proposal Manager)

"Onze selectiecriteria zijn zeer specifiek, hetzij per beroep, hetzij per trefwoord.
We zijn heel tevreden over de samenwerking met EBP. Zij nemen ook regelmatig contact met ons op."

Studio Tech Belgium

"Met de tool van EBP worden we op de hoogte gehouden van alle overheidsopdrachten. Bovendien kunnen we de nodige informatie en documenten gemakkelijk op het personaliseerbaar platform terugvinden."

Labels by ANDRES