De snelste weg naar nieuwe contacten van (ver)bouwers!

Ontvang dagelijks nieuwe privé bouwprojecten en verhoog jouw zakencijfer.

Privé bouwprojecten in functie van

Wij bieden verschillende bronnen aan op maat.
Krijg de projecten die voor jou van toepassing zijn.
Verhoog jouw omzet en wees de concurrentie voor!

B2C (ééngezinswoningen en utiliteit B2C)

Met officiële bouwaanvragen –en vergunningen uit jouw regio verzeker je je orderboekje en breid je je klantenportefeuille uit!  

Eéngezinswoningen verzameld via Beurzen-Site-Partners

Jouw toegang tot alle contactgegevens incl. email adres van bouwers en verbouwers. Bereik zo een grote groep potentiële prospecten!  

Utiliteit (Basic/Premium)

Verhoog jouw omzet en kom alles te weten over de grootste utiliteitsprojecten (B2B) in België via ons uniek netwerk van Pers en Officiële bronnen.  Dit vanaf de initiatieffase tot de oplevering!

Bereik nog sneller de (ver)bouwers uit jouw regio!

Testimonials

 

"Mijn eerste dagdagelijkse taak, als medewerker van de technische dienst, is het coördineren van de binnenkomende publicaties. De tool vergemakkelijkt mijn taak door een gefilterd overzicht te geven van alle interessante bouwaanvragen en vergunningen. Deze bestudeer ik in detail, leg de nodige linken om cross selling mogelijk te maken en bezorg mijn collega's kwalitatieve leads. Tegelijkertijd is het een prospectietool: mijn collega's bekijken het werk van verschillende architecten op het platform, of gaan na wat er gaande is in een bepaalde regio, ... . . Dit alles zorgt ervoor dat we een beter beeld van de markt krijgen."

Sika Belgium

"Wij zijn al jaren klant van EBP en ontvangen relevante privé opdrachten (officiële bouwaanvragen en vergunningen). Het is een handige tool waarbij we op (bijna) dagelijkse basis nieuwe en betrouwbare projecten ontvangen met hierin telkens het type project en de contactgegevens van de (ver)bouwer en/of architect. Dit is voor ons een zeer gemakkelijk aanknopingspunt om de particulier of architect te bereiken. Zo komt het dat ik door deze tool niet meer naar projecten (en bijhorende contactgegevens) moet zoeken.

De projecten, volgens onze selectiecriteria gepersonaliseerd, ontvangen we automatisch in onze mailbox én zijn op het online platform te vinden. Dit bespaart ons kostbare tijd. De adressen worden o.a. in Excel-file aangeleverd. Deze file koppel ik zonder moeite aan ons eigen CRM-systeem. Het bewerken en het opvolgen van leads (of potentiële projecten) was nog nooit zo makkelijk!”

Ine Verret

Ontvang en verhoog jouw zakencijfer

Kwalitatieve leads / GDPR approved

Je ontvangt de officiële bouwaanvragen- en vergunningen, bouwintenties met adresgegevens van woning- & utiliteitsbouw, inclusief de contactgegevens zoals email adres en telefoonnummer van bouwheer en architect en de laatste persberichten over grote B2B utiliteitsprojecten.

Een goudmijn voor jouw commerciële afdeling.

Selectie op maat

Je kiest zelf welke projectinformatie je wenst te ontvangen in jouw provincie, arrondissement of heel België. Wij bezorgen je uitgebreide informatie, onder andere:

  • Contactgegevens van de bouwheer, werfadres, architect, bouwsom, oppervlakte, ...
  • Type bouwproject bv. woning - kantoor - appartement - industrie - detailhandel
  • Fase van het bouwproject: initiatief - ontwerp - voorbereiding - uitvoer - oplevering

Dagelijks nieuwe contacten

Ontvang elke 24u een Alert Mail met alle interessante, lucratieve en relevante projecten.

Zo blijf je altijd op de hoogte.

Bespaar tijd & geld

Onze medewerkers verzamelen dagelijks privé bouwprojecten via officiële kanalen, persartikelen, duizenden websites en ons uitgebreid uniek netwerk. En dit vanaf de initiatieffase t.e.m. de oplevering!

Bespaar tijd en moeite.

Vraag jouw gratis proef en ontdek nieuwe projecten voor jouw onderneming

Vul onderstaand formulier in.